De aanhoudende situatie rondom het COVID-19 virus en de gisterenavond door de overheid afgekondigde nieuwe maatregelen en richtlijnen hebben ons helaas genoodzaakt de Open Dutch Music Games Championships, welke op 12 september aanstaande in Dordrecht gepland stonden, te moeten annuleren.

Voor de DMG contest Zeeland, welke op 6 juni op de agenda stond, viel het doek al eerder naar aanleiding van de in maart afgekondigde maatregelen om het coronavirus in te dammen.

We realiseren ons dat de corps hebben uitgekeken naar het competitieseizoen 2020, maar dat na een winter waarin zij het grootste deel van de nieuwe repertoires ingestudeerd hebben, vrijwel niemand aan drillrepetities is toegekomen.

Eerder deze week hebben onze collega’s van DCUK en de German Open ook bevestigd dat hun contests en championships voor de rest van dit seizoen spijtig genoeg komen te vervallen.

We danken de corps die deel zouden nemen aan het 2020 DMG circuit, alsmede het juryteam, de vele vrijwilligers en natuurlijk de fans voor hun vertrouwen, en hopen iedereen in 2021 opnieuw op en om de velden te mogen verwelkomen in betere tijden.

Blijf gezond !

Het DMG team

Categorieën: Competitie